2 Aralık 2015 Çarşamba

KADINLARIN İTİCİ BULDUĞU 8 ERKEK TİPİ

Kesinlikle genelleme yapmadan yazacağım sadece istatistiklere göre yazılmış bir yazı olacak.


1-Kadınlar dedikodu yapmayı severler ama, erkeğinin yapmasına da dayanamazlar.Sonra arkanızdan (Ne o öyle karı gibi dedikodu ediyor) diye söylenirler.




2-Cimri erkek.Hiç bir kadının buna tahammülü yoktur.Sevdiği hanımefendiyi parası olmasına rağmen ilk buluşmada lahmacuncuya götürüyorsa, bütün eksi puanları üzerine çekmiştir. Bu ilişki burada biter.


3-Modern zamana hiç uymayan kodum mu oturturum!! Tipli erkekler artık işler öyle yürümüyor.Kadınlar hööössssstt erkek tipini bırakalı çok oldu.Devir nezaket devri..



4-Neden kadınlar bakımlı olmak için türlü türlü acılar çekerken erkekler göğsünü gere gere kıllarını gösterirler.Aman dikkat 2015 yılındayız artık daha bakımlı modern olalım.Karşımızdakinde görmek istemediğimiz hareketleri bizde yapmayalım.Kılsız bir  dünya için tek yürek olalım.








5-Nonoş erkek.Kadınları çok sever, ama arkadaş olarak sever.Modaya bayılır.Lütfen yanlış anlamayın bakımlı ve nonoşu karıştırmayalım. Erkek gibi davranmayan erkek diye özetleyeceğim.Detaya inersem yanlış anlaşmalara sebep olabilir.







6-Korkak adam.Kapı gıcırtısından korkar. Belgeselde böcek yiyen yılan görünce midesi kalkar.Para kazanmak için atılım yapamaz çünkü çok korkar.Hiç bir kadının işine yaramaz. Çünkü kadınlar kalbinden çok mantığını kullanır.






7-Rahatına düşkün erkek.Bu tip bir erkek çalışmayı sevmez.Gelecek kaygısı yoktur çünkü plan yapmaz.Bütün gün internette kısa yoldan zengin olmanın yollarını arar durur.Kadınlar adeta bir robot gibi programlanmıştır.Not defterlerinde 1 ay sonrasında yapacaklarının listesini bulabilirsiniz.O nedenle hiç bir kadın geleceğine yatırım yapmayan erkeği istemez.



8-Ana kuzusu.Bu erkekler hayatı boyunca bütün seçimlerini annesinin kararları doğrultusunda yapmıştır.Onların fikirleri yoktur.Toplum içinde saygınlığını yitirmiştir. Hiç bir zaman kendi fikirlerini söyleyemezler.Annesi hiç bir kızı oğluna laik göremediği için 40 yaşına kadar bekar kalmıştır..Kadınların nefret ettiği değil midesini bulandırdığı erkek tipidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder