12 Ocak 2016 Salı

GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRACAĞINIZ MİNİK OYUNCULARIN YENİ HALLERİ

Dizideki rolünde Lamia ismiyle tanıdığımız bu genç kızı diziden sonra ekranlarda göremedik.Sebebi okulu bitirip kariyer yapmakmış.Yıllar Lamia'ya çok güzel davranmış.

Bu da Lamia'nın o dönem oynadığı diziden alıntı bir resim.

Bilenler bilir bir dönem moda olan zavallı çocuk rollerinin olduğu diziler oldukça tutmuştu.Bu da Küçük Besleme Dizisinde gördüğümüz Bilge'nin yeni görüntüsüyle bir kadının bakım ve yaşla nasıl değişebileceğinin büyük kanıtı.

Küçük Besleme'deki Bilgenin yeni hali.

7'den 70'e hepimizin defalarca izlediği Evde Tek Başına filmindeki küçük, maceraperest Kevın yani Macaulay Culkin'ın değişimini görmek açıkçası bazılarımızı oldukça huzursuz edebilir.O kadar büyümüş ki; bu kadar yaşlandık mı? sorusunu ister istemez şöyle bir soruyoruz kendimize.

Macaulay ile ilgili bir çok söylenti çıktı, fakat kendini gayet güzel toparladı.Filmlerde ve dizilerde her ne kadar kendini göremezsek de yeni görüntülerini magazinlerde görmek mümkün.

Asıl şoku dizideki aşık ve asabi rolleriyle dikkatimizi çeken tombik abi Cem'de yaşadım.

Yeni haliyle adete gözlerimize inanamadık. Cem geçen yıllar boyunca azmetmiş ve kilolarında kurtulup genç bir delikanlı olmuş.













Yine Sihirli Annem dizisindeki sevimli çilli kardeşin rolünden bir resim.
Ama rol icabı adı Çilek olan bu cici kız tıpkı Ceren gibi bu dönemlerde karşımıza genç bir kız olarak çıkıyor.

Bazılarımız Sihirli Anneme denk gelmiştir, tabii yeni nesil bilmez ama severek izlediğimiz bu dizideki cici kardeş Ceren'in yeni halini görünce çok şaşırdım büyümüş, serpilmiş çok güzel bir genç kız olmuş.


Bu Sihirli Annemdeki Ceren'in o dönemki minik hali.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder